F/H jeugd

In de F jeugd spelen kinderen in de leeftijd van 7-8 jaar. Kinderen die jonger zijn dan 7 vallen onder de H jeugd, ook wel kabouters genoemd. Vaak zie je echter combinatie teams met beide leeftijdsgroepen door elkaar. Op deze leeftijd is het handbal vooral gericht op het spelletje en niet op het winnen of verliezen. Op een leeftijd van 5-6 jaar zie je vaak dat zwemles de 1e prioriteit krijgt. Echter na het behalen van de zwemdiploma’s is handbal een uitstekend vervolg!

Bij de F jeugd spelen we “gemengd”, dat betekent jongens en meiden gemixed in 1 team. De speelwijze van de F jeugd is aangepast aan de belevingswereld van 7-8 jarigen. Zij spelen op een half handbalveld, met 5 spelers en zonder vaste keeper. Ook worden er geen standen bij gehouden. Bekijk hiervoor ook de video van het NHV (link naar video website NHV)

De F1 van HV Actief is een gemengd team met zowel jongens als meiden. De insteek is om in toernooi vorm meerdere wedstrijdjes te spelen tegen andere teams.  Momenteel zijn er  5 kinderen actief in dit team. Echter hopen we bij deze jongste groep op nieuwe aanwas van leden, zodat we iets meer “speelruimte” krijgen bij ziekte of eventuele blessures. De nadruk ligt bij trainingen op spelvorm, dus lijkt het je leuk, kom gerust eens een aantal trainingen meedoen!

Lid worden

Word lid van Handbalvereniging Actief Eelde-Paterswolde

Aanmeldingsformulier

Maximum file size: 67.11MB

  • De handbalvereniging is een zelfstandige vereniging binnen de sportfederatie EPE
  • De contributie wordt uitsluitend via automatische incasso geïnd en wel 10 x per jaar vanaf september t/m juni.
  • Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk per 1 juni bij de ledenadministratie van de vereniging.
  • Door ondertekening van dit formulier verleent u tot wederopzegging machtiging tot automatische incasso van de contributie door Actief t.l.v. bovengemeld bank/girorekening.
  • Door ondertekening geeft u akkoord voor het gebruik van foto- en/of beeldmateriaal door de vereniging op haar website/social media.