E jeugd

In de E jeugd spelen kinderen van 9-10 jaar oud. Bij de E jeugd wordt er gemengd gespeeld, dat betekent dat een team uit zowel jongens als meiden bestaat. De regels voor deze leeftijdsgroep zijn aangepast op de belevingswereld van 9-10 jarigen. Zo spelen ze met maar 5 veldspelers en een wisselende keeper, zodat iedereen kennis kan maken met elke positie in het veld. De nadruk ligt op het offensief verdedigen, waardoor er veelvuldig gescoord kan worden (wat voor kinderen in deze leeftijd misschien wel het belangrijkste is). Bekijk hiervoor ook de video van het NHV (link naar NHV website)

De E1 van HV Actief is een gemengd team, zowel jongens als meiden maken deel uit van dit team. Het team speelt in poule 4. Thuiswedstrijden spelen zij op zondag in sporthal De Marsch te Paterswolde. Uitwedstrijden spelen zij ook overwegend op zondag. De jongens en meiden van dit team willen graag nog wat extra teamgenoten zien te vinden. Dus lijkt het je leuk, kom gerust eens een aantal trainingen meedoen!

Lid worden

Word lid van Handbalvereniging Actief Eelde-Paterswolde

Aanmeldingsformulier

Maximum file size: 67.11MB

  • De handbalvereniging is een zelfstandige vereniging binnen de sportfederatie EPE
  • De contributie wordt uitsluitend via automatische incasso geïnd en wel 10 x per jaar vanaf september t/m juni.
  • Beëindigen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk per 1 juni bij de ledenadministratie van de vereniging.
  • Door ondertekening van dit formulier verleent u tot wederopzegging machtiging tot automatische incasso van de contributie door Actief t.l.v. bovengemeld bank/girorekening.
  • Door ondertekening geeft u akkoord voor het gebruik van foto- en/of beeldmateriaal door de vereniging op haar website/social media.